divendres, d’abril 04, 2008

En realidad soy mediosanta y medioperdida...



Ens passem la vida jutjant als altres, i els que és pitjor: decidim què ens agrada i ho expliquem amb vehemència. Sempre basant-nos en un sistema de valors preestablerts. Valors que hem fet creue- i ens hem cregut- que ens defineixen. Som solemnes defensant tot allò positiu dels nostres actes i pensaments. Amaguem allò que ens fa vergonya o pensem que ens mostraria als altres com “no som”, o com “no volem ser”.

Un dels aspectes que almenys a mi més em costa expressar amb claredat –sinceritat- fa referència al que sent i no parle de l’amor, o pulsions d’aquesta mena. Més bé en general. És més fàcil enredar la madeixa que no pas mostrar, o demostrar, fil per randa el cordell.

Avui dic i pense que si i d’ací una estona serà un no. Com si em fes vulnerable, com si contradir-me allunyés a l’altre, als altres. Posem fre! Cuirassa! I a la carrega! Una distància necessària que ens permeta maniobrar amb comoditat. El problema és quan deixem entrar massa endins a massa gent i aleshores un sentiment d’angoixa ens possa histèrics. Què passa? Ja sap què cony estic pensant? Ufff!

Aleshores retornem al principi, portar la contra per sistema, enredar a l’oponent i sentir-nos còmodes en la nostra torre de vori.

I sobre aspectes més íntims...doncs ja està el fragment fílmic, no? Tampoc cal ser més clars, i menys en una oda a la paranoia del fet d’enrevessar, no fotam!

2 comentaris:

mi ha dit...

mare meua quina ratllada, però si en a vida res ni és fàcil ni difícil, és tal i com ho veguem i ho volem fer!

dAvidet ha dit...

¬¬
qui diu el contrari? o qui diu que siga complicat o fàcil? jo no he parlat d'això...en quan que és una ratllada: premio! ho és!
La vida és fàcil, la major part de temps, altra part la complikem per donar-li un cert interes i una altra part és xunga, però xq necesàriament hi ha una part dolorosa, i per molt possitius que sigam ahi esta. i calen aquestos moments per fer-nos reaccionar i evolucionar.
Jo en aquest moment estic força content, trankila, no es un post pessimista, ...para nada! descriptiu, nada más!
salut