dimecres, de març 18, 2009

Feixistes!!


Barcelona. Manifestants contra el procés de Bolonia.
Feixistes fent la feina bruta dels carronyers.

Dic carronyers amb el que això comporta. No són ells qui carreguen contra els joves, però esperen com a buitres als despatx que els seus mercenaris facen la feina.

Feixistes? però si Saurà és d'esquerreS...!!! jajajajaj jajajjaa

I els reis d'Orient són màgics, no et fot!! si volen ser d'esquerres que ho demostren! i si volen ser Feixistes que segueisquen aixi...que duen un camí molt encertat. Directament al seu destí, sense parades ni moments de respos.

Els estudiants desobediren a l'autoritat? i tan que si!!! com toca!!! però l'autoritat en un Estat democratic pot cargar així? ho dubte. Alguns agents han ixit ferits, un d'ells greument. Ho lamente, de veritat. Però si no estàn preparats per a ser agents de l'ordre sense l'ús de la força igual millor es queden en casa. L'esquera no es pot permetre tindre a equestos a les seves ordres. O almenys j0 pense així. Modestament...
Ser d'esquerres no és una etiqueta de moda, no és un complement que conjuga bé amb les sabates o la panna...és quelcom més. Al igual que el tarannà no et fa d'esquerres. Ja ho diu Lluis Llach: " Ser d'esquerres és un pal".

1 comentari:

Joan Lluís Llambias ha dit...

ei david, a arrel del teu article m'ha vingut a la ment un article del teu "amic" Fernando Savater que va escriure en "EL PAIS" en contra del pla Bolònia. Crec que està ben argumentat i per qui no sap gaire cosa de "Bolònia", com jo, és fàcil d'entendre. El link és:
http://www.elpais.com/articulo/educacion/Preguntas/Bolonia/elpepusocedu/20090330elpepiedu_4/Tes

Fes-me saber si t'ha arribat i què en penses!!