dissabte, d’abril 29, 2006

Isaura: ladrón de guante blanco

Ser l’única que defensà els drets dels valencians al Congres dels diputats té el seu preu. Han acusat a Isaura Navarro de corrupció. Segons la premsa oficialista La diputada d’Esquerra Unida va usar la seva condició de parlamentaria per a que la seva parella es passetges pel Perú fa unes setmanes. No obstant llegint premsa subversiva i de Rojos masones (l’Avanç) he pogut trobar una entrevista on Isaura relata els fets, força interesant. El seu xicot anà a Perú en qualitat d’observador internacional d’una ONG a les eleccions. Si bé va tindre una sèrie de privilegis, mai aquestos varen ser pagats amb diners públics. Privilegis com: el número de telèfon dels cotxes oficials de l’ambaixada. Tenint en comte que setmanes abans havien segrestat a un empresari que Isaura es prengués la molèstia de procurar-li un transport segur (pagat de la seva butxaca) a mi almenys no em sembla cap despropòsit. En quant a la presència o no d’ell en sopars oficials. Doncs no sé si realment assitia com a observador o com a nuvi de... Però a quants sopars acudeixen les dones dels ministres, presidents, etc... sols per ser dona de... què passa que un home no pot ser home de...?
Alguns creuen que tots actuen a la seva manera i per tant els costa molt entendre que algú es moga per la vida de manera honrada.
Per què no es pregunten quan va cobrar Júlio Iglesias baix mà per representar a la Comunicad valenciana? calla! que ja ho saben... si varen ser ells qui li dugueren els maletins a Suissa...
Com diria Jordiet: Moniatos! Fills de...!!
Un altre cas de censura i manipulació informativa la del nostre Jordiet encarnat per Xavi Castillo de Pot de Plom. Sembla que la veritat i la mentida romanen al seu lloc: a les mans dels qui manen, dels qui paguen,... com sempre.

2 comentaris:

Mareta ha dit...

Colló tu!

Com està la dreta últimament, ja no saben què fer per poder guanyar vots, com que ETA se'ls en va, contra qui aniran ara per tal de ser els salvadors?

Vinga metralleta a veure si cau algú pel camí, i l'encerten!

Izevsk ha dit...

i a com anava el menú en els dinars oficials eixos? lo menos a 50 euros segur!! una cosa com la requalificació del Mestalla vaja (xavo amunt, xavo avall)
Quins collons q tenen!!!