dilluns, de juny 26, 2006

Orxata para todos!



Segur que molts de vostès, malpensats valencians-judeico-masonicos!!! Penseu que la bona costum de canal 9 d’obrir el informatiu amb una notícia sobre l’aigua respon a interessos partidistes del PP.

Miserables! Com es pot ser tan retorçut!!!???
Pobres!

Ells sols responen a un únic interès: el Bé del poble valencià!
Els nostres benvolguts informadors preocupats per la falta d’habitud dels nostres conciutadans en beure Orxata- símbol de la nostra identitat com a Poble, i component bàsic en la nostra sang- han iniciat la tasca de fer-nos creure que no tenim aigua. D’aquesta manera nosaltres ens abocarem a beure l' Or valencià!

Però clar... vosaltres que sou un miserables pensàveu que responia a altres trames: cree el ladrón que todos son de su condición...
I segur que també sou dels qui pensen que ocupar tan d’espai amb notícies com la visita del Papa és un altra manera de promocionar al Consell, no? Doncs fals!!! També es preocupen per nosaltres. Volen que depurem els nostres cossos (orxata) i les nostres ànimes (mitjançant hòsties).

Així que abans de tornar a enjudiciar al nostre Sant ens públic de radiotelevisió penseu quins interessos us manipulen a vosaltres...

Vergonya és el que doneu!